Vés al contingut

Biocat va organitzar al mes de febrer la segona edició del Tech Transfer Day, la trobada anual de les Oficines de Transferència de Tecnologia de Catalunya, on es van reunir més de 65 persones del sector. Principalment de centres de recerca i tecnològics, universitats, hospitals i instituts de recerca sanitària de Catalunya, amb l’objectiu de donar a conèixer les seves necessitats per fer arribar les tecnologies en salut al mercat.

Durant la jornada, celebrada al CosmoCaixa de Barcelona, es van presentar tres casos d’èxit de la BioRegió de Catalunya: Swan Medical, Integra Therapeutics i Mimark.

Un dels temes principals tractats va ser la falta de connexió entre les startups o projectes i els fons d’inversió. Un altre dels aspectes que es van debatre durant aquesta primera sessió va ser el model de finançament que necessiten les startups o projectes. També es va organitzar una sessió sobre “Tècniques de negociació d’ofertes en la transferència de tecnologia”, conduïda per Kandarp Mehta, professor adjunt de l’IESE Business School.

En aquesta trobada, Biocat va aprofitar per a donar a conèixer un dels seus projectes estratègics i, en general, de tota la BioRegió de Catalunya, com és la xarxa de teràpies avançades. A banda, també es va compartir els programes d’emprenedoria i acceleració, com d·HEALTH Barcelona Part Time i CRAASH Barcelona, així com la nova plataforma ”Invest BioRegion Portal” de Biocat, un portal que permetrà les trobades virtuals i interaccions entre inversors i companyies internacionals i el Portafoli d’oportunitats invertibles i llicenciables procedents de centres de recerca, universitats i hospitals, així com de tot l’ecosistema d’startups de la BioRegió de Catalunya.

El Tech Transder Day es va celebrar en el marc de la primera edició de la Barcelona Health Innovation Week, una setmana organitzada per Biocat enfocada a la innovació, l'acceleració, la tecnologia i la transformació en el sector salut, del 13 al 16 de febrer.

Recupera totes les imatges!
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.