Vés al contingut

A través d’aquest marketplace en línia i gratuït que centralitza projectes i startups invertibles/llicenciables del sector salut, els inversors i corporates poden cercar les oportunitats de negoci que més encaixin amb les seves necessitats.

Aquesta eina està dirigida a potenciar les activitats de desenvolupament de negoci a l’ecosistema, donar a conèixer els projectes i startups invertibles més rellevants del portafolis, impulsar la transferència de tecnologia i augmentar la visibilitat de les capacitats de les universitats, centres de recerca, centres tecnològics i hospitals catalans.

Des de Biocat s’espera que la plataforma sigui un instrument de referència al sector per establir relacions de llarg termini amb inversors i empreses nacionals i internacionals que facilitin les operacions d’inversió i cooperació/co-desenvolupament i aliances dins el nostre ecosistema.

Les activitats d’atracció d’inversió per les empreses i projectes de la BioRegió es van iniciar al 2018, i és a dia d’avui que Biocat les emmarca en aquest nou Portal. Al llarg del 2023, es van registrar 55 startups, 71 projectes, 81 fons d’inversió i corporates i es van generar 126 reunions.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.